Studies :
Licentiaat Rechten & geaggregeerde voor het hoger secundair en niet-universitair onderwijs in de rechten - UA 2004, Master in Tax Law - UA 2005

Advocaat sinds :
2005

Diverse informatie :

Bart Engelen is licentiaat in de rechten en geaggregeerde voor het hoger secundair en niet-universitair hoger onderwijs in de rechten (2004, Universiteit Antwerpen). Hij is ook Master in Tax Law (2005, universiteit Antwerpen) en Master in Business Law (2008, Universiteit Antwerpen). Hij is sinds 2005 verbonden aan de balie te Antwerpen en was voorheen werkzaam voor andere nichekantoren in de fiscaliteit.

Sinds het academiejaar 2010-2011 doceert Bart Engelen het vak lokale en regionale belastingen aan verschillende hogescholen (bv. UCLL, lid associatie KULeuven).Bart Engelen is spreker op studiedagen en seminaries en publiceert hij daarnaast ook regelmatig in verschillende fiscale tijdschriften, adviesbrieven en nieuwsbrieven. Bart Engelen maakt ook deel uit van de redactieraad van fiscale tijdschriften (zoals bv. tijdschrift Lokale en Regionale Belastingen).

Contact :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.